logo

Adresgegevens

Mozartlaan 105 (secretariaat)

2215 JW Voorhout

Ma t/m Vr

09:00-17:00

logo

Adresgegevens

Hofstraat 15

2231 CR Rijnsburg

Ma t/m Vr

08:30-17:00

Dreumes ouderportaal

Kindercentrum de Speelbrug biedt iedere ouder/verzorger een persoonlijk ouderportaal aan. Een digitale omgeving waarin ouders/verzorgers 24 uur per dag opvang kunnen regelen, berichten kunnen versturen aan de groep en een persoonlijk dagboek met bijbehorende foto’s van hun kind(eren) kunnen inzien. Een digitale omgeving die een kijkje op de opvang biedt, terwijl uw kind lekker bij ons aan het spelen is!

Daarnaast heeft iedere ouder/verzorger middels dit ouderportaal inzage in beleidsstukken en wordt men op de hoogte gehouden van de nodige informatie omtrent de opvang via digitale nieuwsbrieven. Kortom, het Speelbrug ouderportaal is de manier om betrokken te zijn en te blijven bij de opvang van uw kind.

Het ouderportaal kan worden gebruikt via het web (www.speelbrug.ouderportaal.nl) of de Speelbrug App. Deze is kosteloos te downloaden in de App Store (verkrijgbaar voor Apple en Android). Nieuwe ouders ontvangen na ondertekening van het contract de inloggegevens van hun persoonlijke omgeving en kunnen direct meekijken met de opvang!